Microcemet
,

Microcement ytskikt med nya möjligheter

Det är med stor stolthet som Miljönären nu erbjuder produkten Microcement. Många kallar detta för ett ytskikt för framtiden.

– Microcement innebär en förenkling av renoveringen i bland annat våtrum och kök och på allmänna ytor, samtidigt som kunden på ett enkelt sätt kan välja färg. Detta sammantaget gör det till ett prisvärt alternativ, säger Olle Eriksson, marknadschef på Miljönären.

Den här produkten innebär helt nya förutsättningar när det handlar om renovering av redan befintliga ytor i en fastighet. Man slipper riva det gamla ytskiktet. Det är bara att lägga på Microcementen.

Detta har blivit en stor succé i storstäderna där allt fler fastighetsägare och privatpersoner upptäckt fördelarna med Microcement. Miljönären hänger på trenden och har utbildat medarbetarna Patrik Eklund och Joakim Skog i tekniken att arbeta med Microcement.

Prisvärt
– Det finns så många fördelar med Microcement. Har du exempelvis ett gammalt badrum går det att lägga detta utanpå det tidigare ytskiktet. Man behöver alltså inte riva ner tidigare våtrumstapet eller kakel och klinker. Detta gör Microcement till ett prisvärt alternativ, säger Patrik Eklund.
Kollegan Joakim Skog fortsätter:
– Det fina är att det är lätt för kunden att välja önskad färg.
Patrik Eklund berättar sedan om fler möjligheter. Bland annat som stänkskydd i kök eller på ett fogfritt golv.
– Det blir supersnyggt, säger han med entusiasm.

Fakta/Microcement

  • Microcement är en blandning av speciell cement, utvalda mineraler, akrylhartser, pigment och andra komponenter för att få mer motståndskraft och vattentät kvalitet.
  • Microcement är en mycket dekorativ beläggning med en tjocklek på bara två till tre centimeter. Den kan appliceras på väggar, golv och tak både inomhus och utomhus.
  • Microcement kan appliceras direkt på nästan alla underlag som kakel, klinkers, betong, flytspackel, gipskivor, sten eller laminat.
  • Microcement finns i olika typer som ger olika struktur och applikationsmetoder vilket gör att resultatet liknar glatt eller polerad cement eller med flera toner som liknar flera typer av marmor.

Joakim Skog och Patrik Eklund, Miljönärens experter på Microcement

Joakim Skog och Patrik Eklund är Miljönärens experter på Microcement, som av många kallas för framtidens ytskikt. Här står de framför en vägg behandlad med Microcement.

 

På vår Facebook berättar Patrik Eklund mer om Microcement.