Måleri Örebro

Måleriföretag i Örebro

I Örebro finner ni ett måleriföretag vid namn Miljönären. Vi sysslar inte enbart med måleri, utan är egentligen ett modernt ytskiktsföretag som erbjuder tjänster i samband med renovering eller nybyggnation. Dessa tjänster inkluderar alla ytor från golv till tak, både inom- och utomhus, och kan vara allt från just måleri till golvläggning. Vi har vårt huvudkontor i Borlänge, men erbjuder våra måleri- och plattsläggningstjänster i hela Dalarna, Karlstad, Kristinehamn och Örebro.

Våra måleriföretag i Örebro och resten av landet erbjuder traditionell måleriverksamhet, men våra utbildade och erfarna målare besitter även andra gynnsamma specialkompetenser: vi erbjuder även plåtmåleri, kulturmåleri och fönsterrenovering. Vi är även MVK-certifierade (Målning med våtrumssystem) och kan dessutom erbjuda tapetsering.

Fördelar med Miljönären

Vi på Miljönären är inte enbart ett måleriföretag i Örebro eller ytskiktsföretag i hela Dalarna – vi tänker större än så. Vi arbetar på många sätt för att både kunder och personal ska må bra – och inte nog med det; vi vill att samhället i stort ska må bra. Därför satsar vi en del på vissa områden och här är det vi anser viktigast:

  • Arbetsmiljön: vi följer arbetsmiljöregler och förordningar
  • Arbetsmiljön: det finns alltid skydd och hjälpmedel för en riskfri, skonsam och effektiv arbetsmiljö
  • Miljö: vi bedriver ett mycket genomtänkt miljöarbete, som drivs enligt ISO 14001
  • Miljö: vi väljer de material, produkter och metoder med minst miljöpåverkan
  • Samhällsengagemang: barn och ungdomars situation och möjligheter – vi stödjer BRIS (Barnens rätt i samhället), Barncancerfonden och Min Stora Dag
  • Samhällsengagemang: vi stödjer en del idrottsföreningar, med inriktning mot föreningens barn- och ungdomsverksamhet.

Miljönärens koncern i Örebro

Miljönären är en koncern med många olika verksamheter som alla går under namnet Miljönären. Först och främst har vi Promål AB – koncernens moderbolag, med administration samt stödfunktioner till de övriga verksamheterna. Miljönären Golv AB och Miljönären Lebe Golv AB är båda dotterbolag med inriktning mot golv, kakel och klinker. Miljönären måleri AB är ett dotterbolag som även kan ses som ett måleriföretag med verksamheter i bland annat Örebro och Ludvika, med Karlstad som bas. Det sista dotterbolaget är Miljönären målerientreprenad AB som även det bedriver tjänster inom måleri.

Kontakta oss

Kontakta oss om du har frågor!

Telefon: 010-178 71 00
E-mail:
info@miljonaren.se

rot-avdrag

Hemma­modellen

Den ger er bästa möjliga service och säkerställer kvalitén, från planering och genomförande till överlämning.

Läs mer
rot-avdrag

Använd ROT-avdraget

Gör fint hemma, det kostar mindre än du tror. Kombinationen Miljönären och ROT-avdraget gör det möjligt.