Fasadmålning Falun

Fasadmålning Falun

Miljönären är Fasadmålning Falun – ett modernt ytskiktsföretag som erbjuder tjänster i hela Dalarna, Karlstad, Kristinehamn och Örebro. Därav erbjuds även tjänster i Avesta. Att vi är ett ytskiktsföretag innebär att vi i samband med renovering eller nybyggnation erbjuder tjänster som inkluderar alla ytor från golv till tak; både inom- och utomhus. Detta gör att vi har både ett måleriföretag och Fasadmålning Falun – detta är självklart fördelaktigt om du söker ett måleri i just Avesta.
När det gäller sökandet av målare erbjuder vi på Miljönären många tjänster både inom- och utomhus, men även specialkompetenser såsom kulturmåleri, plåtmåleri samt fönsterrenoveringar. Alla våra målare och andra hantverkare besitter både utbildning och erfarenhet. Vi är även MVK-certifierade (Målning med våtrumssystem) och erbjuder dessutom tapetsering.

Miljönärenkoncernen Fasadmålning Falun

Eftersom Miljönären erbjuder många olika tjänster, såsom måleri, golvläggning, plattläggning och renovering, så besitter företaget många olika typer av kompetenser. Miljönären är egentligen en stor koncern med många olika dotterbolag med både målare och golvläggare. Detta gäller i hela Dalarna – bland annat i Avesta, Borlänge och Rättvik:

  • Promål AB – Koncernens moderbolag med administration och stödfunktioner till övriga verksamheter.
  • Miljönären Golv AB – Dotterbolag med fokus på golv, kakel och klinker.
  • Miljönären Lebe Golv AB – Ytterligare dotterbolag till Miljönären Golv AB, även detta med fokus på golv, kakel och klinker.
  • Miljönären Måleri AB – Dotterbolag till Promål AB med både traditionell måleriverksamhet och plåtmåleri, kulturmåleri, fönsterrenovering och andra specialkompetenser inom området. Denna verksamhet bedrivs i Borlänge, Falun, Avesta, Ludvika, Örebro och Värmland med Karlstad som bas.
  • Miljönären Målerientreprenad AB – Liksom Miljönären Måleri AB erbjuder detta dotterbolag tjänster inom traditionell och specialkompetensinriktade måleritjänster. Däremot har detta dotterbolag bas i Mora samt i Rättvik och bedriver verksamheter i Norra Dalarna.

Vad som gör oss till ett bra företag

För oss på Miljönären handlar det inte enbart om att kunna erbjuda våra kunder bra tjänster, utan även att vara engagerade i samhället som sådant. Vi ser alltså inte bara till att ha erfarna målare och ett erkänt måleriföretag på platser som Avesta, utan även att barn och ungdomar i samhället kan ta sig dit de vill. Vi har därför valt att stödja bland annat BRIS (Barnens rätt i samhället), Barncancerfonden och Min Stora Dag. Vi stödjer även en del idrottsföreningar och deras barn- och ungdomsverksamhet.
Vi ser även vikten i att värna om både miljö och arbetsmiljö och arbetar därför med dessa i åtanke – både för kundens, jordens och medarbetarnas (målarnas och de andra hantverkarnas) skull.

Vi arbetar enligt miljöledningssystem ISO 14001

Kontakta oss

Kontakta oss

Kontakta oss om du har frågor!

Telefon: 010-178 71 00
E-mail:
info@miljonaren.se

rot-avdrag

Hemma­modellen

Den ger er bästa möjliga service och säkerställer kvalitén, från planering och genomförande till överlämning.

Läs mer
rot-avdrag

Använd ROT-avdraget

Gör fint hemma, det kostar mindre än du tror. Kombinationen Miljönären och ROT-avdraget gör det möjligt.