Renovera kontor & kommersiell lokal

Renovering av en kommersiell lokal kan vara en utmanande process på grund av kraven på överensstämmelse med regler och standarder, budgetbegränsningar, tid, hyresgäster och planering. Det är därför viktigt att ha en tydlig plan och att samarbeta med erfarna och kunniga entreprenörer för att uppnå en lyckad renovering.

Vi anpassar oss alltid efter er verksamhet i val av material för att renoveringen ska tåla de slitage och belastningar det kommer att utsättas för. Vi använder särskilt specialgolv med hård beständighet för att det ska hålla under längre tid.

Hör gärna av dig och berätta om dina renoveringsbehov så kan vi berätta hur vi kan hjälpa dig att skapa ett utrymme som du kommer att älska. Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och offert. Vi ser fram emot att arbeta med dig!

Tidigare renoveringar av kommersiella lokaler

Vi på Miljonären har bred erfarenhet av att renovera och uppgradera olika typer av lokaler. Vare sig om det är ett kontor, restaurang, gym eller galleria kan vi hjälpa dig att skapa en plats som fyller dina behov och önskemål. Oavsett om du behöver en omfattande renovering eller mindre uppgradering av din lokal är vi med dig för att göra din vision till verklighet. Ta gärna del av våra tidigare projekt nedan från tidigare renoveringar av kommersiella lokaler.

Extra slitstarka golv hos Actic i Mora

Hos Actic i Mora har Miljönären lagt in golv som är anpassade för träning och det slitage som detta medför. Bland annat har de lagt ett specialgolv som ser ut som en löparbana och parkett i dansrummet. Miljönären har även lagt klinker i omklädningsrummen.

Miljönären lägger slitstarkt golv på gym
Plattsättning på restaurang i Falun gjord av Miljönären

Plattsättning restaurang i centrala Falun

Kommande gäster kommer snabbt att upptäcka det fina gröna kakel som pryder området kring baren. Miljönären ansvarar för den kakelsättningen, liksom det kakel och klinker i restaurangköket. På toaletterna kommer gästerna också kunna se mönsterläggningen, som Miljönären skapat på golvets klinker.

Golvläggning i Bergströms Galleria i Falun

– Vi har lagt klinker på befintligt golv och det fina är att vi på Miljönären fått stort inflytande när det gäller färgerna. Detta är ett exempel på hur bra det kan bli om vi får möjlighet att komma med råd och tips med färgsättningen och inte enbart lägga kakel och klinker. Här får kunden ett mervärde, säger Jörgen Marcus, projektledare för kakel och klinker.

Miljönären lägger golv i Bergströms Galleria i Falun