Badrumsrenovering och våtutrymme

Står du inför en badrumsrenovering, nybyggnation av ett våtutrymme eller ska renovera ett rum som ska tåla fukt? Då kan du känna dig trygg i att vi på Miljonären har alla kunskaper för att skapa ett säkert och fukttåligt rum. Vi är ett certifierat våtrumsföretag enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV). Kontakta gärna oss redan idag så återkommer vi med ett prisförslag.

Vi kan våtutrymmen

Vi på miljonären följer alla branschregler och använder alltid material av hög kvalitet för att din tvättstuga, badrum eller annat våtutrymme ska tåla vatten och fukt under lång tid.

Några av våra tjänster inom våtutrymme

  • Nybyggnation
  • Renovering
  • Plattsättning
  • Modernisering

Certifierat våtrumsföretag enligt BBV

När du väljer Miljonären för din våtrumsrenovering kan du vara säker på att du har valt en entreprenör som är certifierad enligt BBV.

BBV är ett frivilligt regelsystem som syftar till att säkerställa hög kvalitet och säkerhet för våtrumsrenoveringar. Att välja ett företag som följer BBV är viktigt för att garantera att arbetet utförs på ett professionellt och ansvarsfullt sätt av ett behörigt företag specialiserat på våtrumsrenoveringar. Efter din våtrumsrenovering erhåller du ett kvalitetsdokument från oss som ett bevis att renoveringen är utfärdat av en certifierad våtrumsentreprenad.

GVK auktoriserat företag

Vi är stolta att kunna säga att vi är ett GVK-auktoriserat som följer de branschregler och rekommendationer för våtrumsinstallationer för både ytskikt och tätskikt för plastmatta, kakel eller klinker. För att vara ett GVK-auktoriserat företag krävs det att ett företag ska:

  • Följa branschregler och rekommendationer från GVK, även om arbetet utförs av en underentreprenör.
  • Se till att arbetsledare och montörer har den utbildning som krävs enligt GVK.
  • Följa GVK:s krav för arbetskontroll vid arbete i våtrum.
  • Anmäla alla våtrumsarbeten till AB Svensk Våtrumskontroll (GVK) och acceptera slumpmässiga kontroller av arbetet.
  • Åtgärda alla anmärkningar som tas upp vid stickprovskontroller.

Renovera äldre badrum för att undvika vattenskador

Våtutrymmen och framför allt badrum är den plats där de allra flesta fukt- och vattenskador förekommer i svenska hem. Har du ett äldre badrum så är risken för vattenskada ännu större och då kan det vara klokt att fundera på att renovera det. När du anlitar oss på Miljonären när du ska renovera ett badrum, lägga kakel i badrum eller en annan renovering i ett våtrum får du ett utrymme som står emot fukt och vatten under en lång period.

Referenser på badrumsrenovering

Många av våra hantverkare har goda kunskaper inom byggnadsvård, plattsättning, kakel av badrum och mycket mer. Ta gärna en titt in på våra referenser nedan för att få en bild av våra tidigare projekt!

Badrumsrenovering sekelskiftesvilla Falun

Fredrik Vejgården, som ska bo i huset tillsammans med sin familj, är nöjd efter att ha följt arbetet i detalj:
– Jag har kanske uppfattats som petig, men vill att det ska bli riktigt bra. Vi har varit tydliga med att de bästa inom varje yrkesgrupp ska arbeta med projektet. I det sammanhanget kan jag konstatera att arbetet fortlöpt på ett kontrollerat sätt. Det har varit en låg stressnivå.

Badrumsrenovering sekelskiftesvilla Falun
Ali Taan sätter stora plattor i lägenheter som ligger vid Sälfjällstorget. Han jobbardemot klockan eftersom pressen är stor att detta måste hinna bli klart tills säsongen börjar.

Plattsättning Sälfjällstorget i Sälen

Miljönärens Ali Taan, som kaklade badrum, bastu och hallar. Han arbetade bland annat med extra stora kakelplattor som är 30 x 60 centimeter och Jörgen Marcus, som är projektledare för kakel & klinker på Miljönären är mycket imponerad över arbetet:
– Att arbeta med dessa stora plattor sätter yrkesskickligheten på extra stora prov när det gäller att anpassa dem efter underlaget och förutsättningarna. Här är våra killar, som också arbetar under stor tidspress, extremt duktiga.