Ali Taan sätter stora plattor i lägenheter som ligger vid Sälfjällstorget. Han jobbardemot klockan eftersom pressen är stor att detta måste hinna bli klart tills säsongen börjar.
, ,

Plattsättare visade yrkesskicklighet

När vintersäsongen satte i gång, och besökarna kom till Sälfjällstorget i Sälen, kunde de som byggt de nya lägenheterna på området andas ut. De gick i mål efter en intensiv höst för att för att torglägenheterna skulle hinna bli klara tills säsongen startar.

På plats fanns bland annat Miljönärens Ali Taan, som kaklade badrum, bastu och hallar. Han arbetade bland annat med extra stora kakelplattor som är 30 x 60 centimeter och Jörgen Marcus, som är projektledare för kakel & klinker på Miljönären är mycket imponerad över arbetet:
– Att arbeta med dessa stora plattor sätter yrkesskickligheten på extra stora prov när det gäller att anpassa dem efter underlaget och förutsättningarna. Här är våra killar, som också arbetar under stor tidspress, extremt duktiga.

Uppdragsgivare var Erlandssons Bygg.

Ali Taan sätter stora plattor i lägenheter som ligger vid Sälfjällstorget. Han jobbardemot klockan eftersom pressen är stor att detta måste hinna bli klart tills säsongen börjar.