Bild som visar hur Timber Heights kommer bli, mitt i Lindvallen, intill Sälen.
, ,

Miljönären fixar exklusivt ytskikt i Sälen

Timber Heights med sex fastigheter, som ligger mitt i Lindvallens liftsystem, är senaste supersatsningen i Sälen när det gäller exklusivt boende. Där har Miljönären fått en viktig roll genom att ansvara för måleri samt kakel och klinker.

– Detta är ett stort projekt för oss eftersom det handlar om stora ytor, säger Miljönärens VD Andreas Söderqvist.
Han syftar på de 32 arkitektritade och exklusiva lägenheter i mycket hög standard på mellan 64 och 140 kvadratmeter där Miljönären ska leverera ytskikt av högsta klass.
– En utmaning är att hinna med den utvändiga målningen innan hösten tar fart på allvar. Men det ska gå bra. Det här är ett otroligt spännande projekt, säger Andreas Söderqvist.

Jörgen Marcus, som är Miljönärens ansvarige för plattsättningen i projektet, vittnar om den stolthet som präglar arbetet.
– För oss har det varit en fin känsla att arbeta under, när signalerna har varit att kvalitén på arbetet kommer före vikten av att hålla ett pressat tidsschema. Detta känner vi kommer att bli något utöver det vanliga.

”Old school”
Jörgen Marcus fortsätter:
– För mig, som har 30 år inom branschen, känns detta som ”old school” genom att det finns folk som hela tiden går före i processen med uppgift att hålla rent och snyggt på bygget. Det är mycket bra.
Uppdragsgivare är Byggtema i Örebro AB. Ett företag som genom året också varit verksamt i Karlstad och därmed haft ett bra samarbete med Miljönären i den värmländska huvudstaden.
– Det samarbetet och kontakterna resulterade i att vi fick det här uppdraget, vilket vi naturligtvis uppskattar mycket, menar Andreas Söderqvist.

Högsta kvalité
Mats Linderholm, från Byggtema i Örebro AB, och som i Sälen fungerar som vice platschef, lyfter vikten av att hela projektet andas högsta kvalité.
– Det vi strävar efter är att göra ett så bra jobb som det överhuvudtaget är möjligt. Det ska vara rent, prydligt, snyggt och säkert.

I det sammanhanget berömmer han samarbetet med Miljönären.
– Nu har vi precis startat samarbetet, men hittills fungerar det jättebra. Det finns inget att klaga på.

 

Mer information om detta finns på hemsidan www.timberheights.se
samt på vår Facebook

Två animerad bilder som visar hur Timber Heights kommer bli, mitt i Lindvallen, intill Sälen.

Två animerad bilder som visar hur Timber Heights kommer bli, mitt i Lindvallen, intill Sälen.