Renovering av träfönster

Om träfönstren börjar bli slitna är det ofta en god idé att renovera fönstren istället för att byta ut dem. Äldre fönster har mycket god kvalité, som behålls efter en renovering. Fönstren blir som nya, med originalutseendet intakt. Att låta oss renovera är prisvärt, går snabbt och är energibesparande!

Tre skäl att renovera dina träfönster:

 1. Spara energi
  Nyrenoverade fönster sparar mycket energi. Vi kan även byta till energiglas för extra energibesparing. Ett val som är bra för både plånboken och miljön.
 2. Spara pengar
  Att renovera kostar i regel bara en tredjedel av att köpa nya fönster.
 3. Bevara husets själ
  Man brukar säga att fönster är husets ögon. Bevara husets själ genom att sätta tillbaka de ursprungliga fönstren i nyskick.

Låter du Miljönären renovera dina fönster kommer du kunna spara både pengar och energi. Vi kan utföra arbetet året om och utför jobbet snabbt och enkelt oavsett väder.

Fönsterrenovering som vi erbjuder:

 • In- och urmontering av fönster
 • Byte av skadat trä
 • Omkittning
 • Montering av tilläggsruta
 • Montering och byte av glas/energiglas vid behov
 • Tätningslister

Vi monterar först ned de gamla fönsterbågarna och transporterar dem till vår fönsterverkstad. Där byter vi tätningslister, kittar om fönstren, målar dem och byter glas vid behov. Vi kan, om så önskas, byta till energiglas. Därefter transporteras fönstren tillbaka och monteras på huset. Arbetet kan utföras året om och du som boende kan bo kvar i bostaden oavsett väderlek och temperatur.

Kontakta oss för mer information om hur du på bästa sätt kan renovera dina gamla fönster.