Golvslipning

Med golvslipning kan du enkelt ta bort repor, slitage och märken från ditt golv. Vi på Miljonären är kunniga inom såväl golvslipning som byggnadsvård och kan hjälpa dig att förvandla ditt slitna golv till ett snyggt, hållbart och motståndskraftigt underlag som håller under en lång tid.

Slipa golv i stället för att byta ut

Ett slitet golv behöver inte nödvändigtvis bytas ut till ett nytt. Repor, märken och andra förslitningsskador som ett golv samlar på sig genom åren går oftast att slipa bort. Det finns också en nytta i att bevara ditt gamla golv i stället för att byta ut det helt som vi listat nedan.

Fem fördelar med golvslipning

 • Kostnadseffektivt

  Att slipa golvet är oftast mycket billigare än att byta ut golvet helt och hållet. Särskilt om det är en större golvyta.

 • Bevarade originaldetaljer

  Genom att slipa golvet kan du behålla den ursprungliga karaktären och stilen i ditt hem.

 • Bättre hållbarhet

  Efter att golvslipningen är klar behandlas ytan vilket gör golvet mer motståndskraftigt mot slitage och repor.

 • Snabbt

  Att slipa golvet är en snabbare process än att byta ut det. Oftast kan det genomföras på en dag eller två, beroende på golvyta.

 • Mer miljövänligt

  Att slipa golvet i stället för att byta det minskar avfallet och minskar ditt klimatavtryck.

Kontakta oss när du ska slipa golv

Vi på Miljonären hjälper dig gärna att uppnå ett vackert, hållbart och välbevarat golv. Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert, där vi kan diskutera dina önskemål och behov. Ta gärna en titt på vår referenssida för att få en bild av våra tidigare projekt.