, ,

Nytt klinker lyfte galleria i Falun

Många, som den senaste tiden kommit in på Bergströms galleria i Falun, har stannat upp, tittat och känt: ”Det här blev ju riktigt fint. Gallerian har fått ett lyft. Det som syns extra mycket är klinkergolvet som Miljönären har lagt.

– Vi har lagt klinker på befintligt golv och det fina är att vi på Miljönären fått stort inflytande när det gäller färgerna. Detta är ett exempel på hur bra det kan bli om vi får möjlighet att komma med råd och tips med färgsättningen och inte enbart lägga kakel och klinker. Här får kunden ett mervärde, säger Jörgen Marcus, projektledare för kakel och klinker.

Jörgen Marcus berättar att uppdraget inleddes i höstas. Gallerians övervåning är klar, nu pågår arbetet med undervåningen. Totalt är det cirka 1 100 kvadratmeter som ska få nytt klinker genom Mijönären.

– Det har gått bra, men det var en extra utmaning i höstas eftersom en stor del av projektet skulle bli klart till julhandeln. Men det gick bra, säger Jörgen Marcus.

Uppdragsgivare: Skanska.

 

 

På bilden syns Jörgen Marcus, som visar hur fint det blivit i Bergströms galleria i Falun.