På gågatan i Mora öppnar Actic ett nytt gym. Ett stort motionspalats på två våningar som blivit en riktig snackis i bygden. Kanske mest för att det blir en ovanligt trevlig träningsmiljö med det mesta som kan erbjudas inom det här området.

Miljönären har ansvarat för golvläggningen. Och då är det inget vanligt golv, utan golv som är anpassade för de olika verksamheterna. Dessutom har Miljönären lagt klinker. Den här dagen lägger exempelvis Lars-Göran Halvarsson parkett i dansrummet och Matts Erixon lägger specialgolv. Ett av den ser ut som en löparbana.

– Det är viktigt att detta ser bra ut, samtidigt som det är en utmaning eftersom det är olika mått på plattorna. Men allt måste bli rakt och fint, säger Matts Erixon.

 

Matts Erixon och Lars-Göran Halvarsson på löpargolvet som Miljönären nyss har lagt.