Måleri Falun

Måleri i Falun

Miljönären befinner sig i hela Dalarna, Karlstad, Kristinehamn och Örebro. Vi är ett modernt ytskiktsföretag som bland annat erbjuder tjänster inom måleri. I och med att vi sträcker oss i hela Dalarna, erbjuder vi våra tjänster, såsom måleri i Falun och andra delar av Dala-trakten. Våra måleritjänster, liksom alla våra tjänster, varierar från inomhus till utomhus och de flesta tjänsterna sker i samband med renovering eller nybyggnation. Just vad gäller måleri i Falun och andra delar av landet erbjuder vi, utöver traditionell måleriverksamhet, även kulturmåleri, plåtmåleri, fönsterrenoveringar, tapetsering och andra områden med specialkompetenser. Alla våra målare och övriga hantverkare sitter på både utbildning och erfarenhet och vi är även MVK-certifierade (Målning med våtrumssystem).

Vi är en koncern med huvudkontoret i Borlänge och med avdelningar i Falun, Mora, Ludvika, Avesta, Rättvik, Karlstad, Örebro och Kristinehamn. Koncernen består av ett moderbolag och fyra dotterbolag med olika inriktningar i branschen. Utöver dessa grenar finns även en styrelse och alla dessa koncerner och avdelningar går gemensamt under namnet Miljönären.

Andra tjänster Miljönären erbjuder

I och med att Miljönären är ett ytskiktsföretag, erbjuder vi fler tjänster än bara måleri, liksom vi erbjuder alla dessa tjänster på fler ställen än enbart i Falun. Tjänsterna, utöver måleri, som våra duktiga hantverkare bedriver från golv till tak inkluderar:

  • Golvläggning
  • Kakelläggning
  • Läggning av klinkers
  • Fönsterrenovering
  • De flesta tjänsterna bedrivs av hantverkare med specialkompetens inom området i fråga

Varför Miljönären är ett bra val för dig i Falun

För oss på Miljönären är det viktigt att alla våra medarbetare, målare som golvläggare, har en bra arbetsmiljö. Samtidigt är det viktigt för oss att våra kunder –vilka inkluderar bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, byggföretag, offentliga bostadsbolag och även privatpersoner – även dessa får erfarna hantverkare på plats när de beställer tjänster inom måleri eller golvläggning – eller var det nu kan vara. Vi använder dessutom så miljövänligt och hållbart material som möjligt.

Utöver dessa direkta ansvarstaganden som vi sitter på, är det viktigt för oss att vi lever i ett trevligt samhälle. Därför har vi valt att stödja organisationer som BRIS (Barnens rätt i samhället), Barncancerfonden och Min Stora Dag. Vi stödjer även en del idrottsföreningars barn- och ungdomsverksamheter.

Kontakta oss

Kontakta oss om du har frågor!

Telefon: 010-178 71 00
E-mail:
info@miljonaren.se

rot-avdrag

Hemma­modellen

Den ger er bästa möjliga service och säkerställer kvalitén, från planering och genomförande till överlämning.

Läs mer
rot-avdrag

Använd ROT-avdraget

Gör fint hemma, det kostar mindre än du tror. Kombinationen Miljönären och ROT-avdraget gör det möjligt.