Måleri Malung

Målare i Malung

Bor du i Malung, eller någon annan stans i Dalarna och söker tjänster rörande måleri och målare som kan hjälpa dig, har du hittat rätt. Miljönären är nämligen det moderna ytskiktsföretaget med huvudkontor i Borlänge och tjänster i hela Dalarna, Karlstad, Kristinehamn och Örebro. Vi är en privatägd koncern med dotterbolag som erbjuder tjänster som inkluderar alla ytor från golv till tak, både inom- och utomhus. Dessa tjänster utförs oftast i samband med renovering eller nybyggnation; vi erbjuder bland annat fönsterrenovering, golvläggning och måleri i Malung och andra delar av landet.

Alla våra målare, golvläggare och andra hantverkare är erfarna inom yrket och besitter en utbildning. Många har även specialkompetens inom måleri, kakel och golv.

Olika typer av måleritjänster

Självklart utför vi traditionellt måleri, eftersom detta är ett av företagets främsta fokus. Vi är MVK-certifierade (Målning med våtrumssystem) och har många duktiga målare i Malung och andra delar av landet som gärna hjälper er; vare sig ni är bostadsrättsförening, fastighetsägare, byggföretag, offentliga bostadsbolag eller privatperson. Vi erbjuder en del olika måleri-relaterade tjänster, vilka inkluderar:

  • Måleri inomhus
  • Måleri utomhus
  • Plåtmåleri
  • Kulturmåleri
  • Fönsterrenovering
  • Målning med Keim och Fibrite
  • Tapetsering

Vad vi kan erbjuda er i Malung

Miljönären är en koncern som består av moderbolaget Promål AB samt fyra dotterbolag: Miljönären Golv AB, Miljönären Lebe Golv AB, Miljönären Måleri AB och Miljönären Målerientreprenad AB. Dessa dotterbolag har olika fokus, däribland annat inriktning mot golv, kakel och klinker samt måleri. Självklart har vi då kompetens och hantverkare med fokus på golv eller målare som kan ställa upp, bland annat i städer som Malung, Rättvik, Örebro och Värmland.

Vi satsar mycket på både arbetsmiljö och miljön generellt under arbetets gång; vi ser till att våra målare och golvläggare befinner sig i en trygg arbetsmiljö, samtidigt som vi använder oss av miljövänligt material. Utanför arbetet stödjer vi samhällsorganisationer som BRIS (Barnens rätt i samhället), Barncancerfonden och Min Stora Dag.

Vi anser alltså att det är väldigt viktigt att våra målare mår bra på sitt måleri, vare sig de befinner sig i Malung eller Rättvik, samtidigt som barnen i samhället får goda förutsättningar och möjligheter i samhället.

Kontakta oss

Kontakta oss om du har frågor!

Telefon: 010-178 71 00
E-mail:
info@miljonaren.se

rot-avdrag

Hemma­modellen

Den ger er bästa möjliga service och säkerställer kvalitén, från planering och genomförande till överlämning.

Läs mer
rot-avdrag

Använd ROT-avdraget

Gör fint hemma, det kostar mindre än du tror. Kombinationen Miljönären och ROT-avdraget gör det möjligt.