Vi söker en projektledare till Karlstad

Dina erfarenheter

Du har/eller arbetar idag inom måleri- eller byggbranschen i en ledande befattning. Du har erfarenhet av att driva egen verksamhet eller ansvarat för verksamhet inom ovan nämnda områden. Du har vana att säkerställa en effektiv process genom ett aktivt förbättringsarbete tillsammans med dina medarbetare. Du har chefsegenskaper och är van att leda och fördela arbetet. Du är bra på att optimera verksamheten, och vill driva vårt kvalitetsarbete framåt.
Du har haft kundansvar och vet vad som krävs för att vi skall överträffa våra kunders förväntan på en bra leverans.

Dina egenskaper

Du har ett såväl byggtekniskt som ekonomiskt synsätt på hela ditt ansvarsområde och att det genomförs med produktivitet och lönsamhet. Du ansvarar för genomförandet av tilldelade projekt från planering till leverans till kund. Du jobbar tillsammans med yrkesarbetare och arbetsledare för att driva projekten framåt. Utmärkande för Miljönärens projekt är struktur, ordning och god tillgång till stödresurser såsom kalkyl, inköp och projektering.
Du trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Vi ser gärna att du har en positiv läggning med intresse av att utveckla medarbetare och verksamhet.

Vi erbjuder

En spännande utmaning i en väl etablerad företagskultur med många trogna och nöjda kunder, där vi sätter stort värde på din förmåga som ledare att vilja lyckas tillsammans med dina medarbetare. Du har möjligheter att vidareutvecklas via koncernens ledarskapsutbildningar för både personlig och avdelningens utveckling. Du ingår i en avdelning som representerar både måleri- och golvverksamhet med placering på vårt kontor i Karlstad.

Information om tjänsten lämnas av:
Christian Hansson-Böe 010-1787181.
Din ansökan skickar du på mail till christian.hansson-boe@miljonaren.se


Ansökan behandlas vart efter de inkommer, dock vill vi ha din ansökan senast den 23/6-23

Vi är en av de större ytskiktskoncernerna i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge och vi finns representerade på de flesta orter i Dalarna samt i Gästrikland, Karlstad och Säffle. Företaget grundades formellt 1950 vilket gör oss till ett av de äldsta måleri- och golvföretagen i branschen. Det innebär också att vi skaffat oss den kunskap och erfarenhet som gör att vi kan stå för ett nytänkande och en entusiasm som gjort oss allmänt uppskattade. Hela vårt arbetssätt genomsyras av att vi vill vara med och leda utvecklingen i vår bransch ihop med våra kunder och leverantörer. 

Miljönären i Karlstad har idag ca 20 medarbetare som arbetar med alla typer av måleri-, golv- och plattsättningsuppdrag både inom entreprenad, service och på avtal. Tjänstens ansvarsområde innefattar vår måleriverksamhet i Karlstad. Vi söker en projektledare som kan leda vår fortsatta utveckling för vår måleriverksamhet i samverkan med de andra ytskikten.