,

Miljönären presenterar en stark styrelse

Nu presenterar Miljönärenbolagen en styrelse som är redo att möta de utmaningar och möjligheter som koncernen står inför i framtiden.
Det är en styrelse som innehåller ett par nya spännande namn från regionens näringsliv.

Miljönären-koncernens styrelse består av följande personer:
Klas Hedlund, ordförande (ägare)
Andreas Söderqvist, koncern-vd (ägare)
Eva Martinsson, företagare inom HR.
Anders Ahlgren, egenföretagare med inriktning affärsutveckling.
Mats Nygårds, ekonom, revisor.

Ägarna Klas Hedlund och Andreas Söderqvist har under en tid arbetat intensivt med att skapa en stark styrelse som är rustad för Miljönären-koncernens framtidssatsning ”Vision 2020”. Det är en offensiv satsning på att erbjuda olika tjänster inom ytskikt samt medarbetarutveckling och -försörjning.
Miljönären har redan gått från att vara ett traditionellt måleri till att bli ett ytskiktsföretag. Nu är det dags att ytterligare utveckla verksamheten.
– Vi är glada för att ha lyckats engagera riktigt meriterande personer som känner engagemang för koncernen. Det här kan bli mycket bra, säger Klas Hedlund.

Två näringslivsprofiler i Dalarna är nya i styrelsen:

Anders Ahlgren, företagare och före detta riksdagsledamot.

Anders Ahlgren

Han har en bred erfarenhet av näringslivsutveckling efter flera år som företagare. Anders Ahlgren har också varit politiskt aktiv och satt de senaste åren i riksdagen där han verkade inom näringsutskottet.
Vid årsskiftet lämnade Anders Ahlgren riksdagen, för att helt fokusera på att vara företagare. En viktig uppgift blir nu styrelseuppdraget inom Miljönären.
– Det ska bli spännande att få arbeta med Miljönären, som utvecklas på ett positivt sätt och går mot en spännande framtid, säger Anders Ahlgren och fortsätter:
– Jag hoppas att min erfarenhet av att driva företag och mitt breda kontaktnät kan vara bra bidrag inom det här uppdraget. Jag är också en person som har stor fokus på resultat och gärna ställer krav på verksamheten.

Eva Martinsson, tidigare verksam inom Banverket och HR-chef på Dellner Couplers.Eva Martinsson

Eva Martinsson arbetade med IT-frågor inom Banverket innan hon blev HR-chef på Dellner Couplers.
I dag är Eva Martinsson företagare med specialitet inom HR. Hon tvekade inte när Klas Hedlund frågade om hon ville blir styrelsemedlem i Miljönären-koncernen.
– Jag har stort förtroende för Miljönärens ledning samtidigt som jag har en del erfarenheter som jag hoppas kunna bidra med, säger Eva Martinsson och fortsätter:
– För mig känns det också inspirerande att få möjlighet att engagera mig i ett företag som insett konkurrensfördelarna med att ha engagerade medarbetare och stärka kompetensförsörjningen.