,

Daniel – ny projektledare i Mora

Daniel Tømmervold, 37, är ny projektledare inom måleri på Miljönärens avdelning i Mora.
Han går in med stort engagemang och driv i sitt nya uppdrag.

Daniel Tømmervold

Daniel Tømmervold är projektledare för måleriet i Mora.

– Bra medarbetare i kombination med min vilja att skapa något bra, gör att vi har stora möjligheter att kunna utveckla måleriverksamheten i Mora, säger Daniel Tømmervold, som har varit målare i hela sitt yrkesliv.
För drygt fyra år sedan flyttade familjen Tømmervold (Daniel, fru och fyra barn) från Bålsta i Stockholm till Leksand.
Han fick snabbt jobb som målare på Miljonären och har varit stationerad i Falun och i Borlänge. I somras blev han projektledare för måleri i Mora.
– Jag ser det som en spännande och rolig utmaning att utvecklas, berättar Daniel Tømmervold, som inte alls bekymrar sig för de administrativa uppgifter som präglar en projektledare.
– Tvärtom, jag har alltid gillat att organisera och planera. Det har präglat hela mitt liv som målare. För mig är det viktigt med ordning och reda. En egenskap som jag hoppas blir till nytta i mitt uppdrag i Mora, där det finns en spännande marknad för Miljönären.
Daniel Tømmervold berättar att nu är det stort fokus på att sälja in uppdrag som täcker upp vintersäsongen.
– Jag är optimist. Det ska gå bra. Detta är en viktig tid på året.