Stugbyn på Lugnet i Falun som ska målas i sommar.
,

Nu kommer utomhus-beställningarna

Miljönären har börjat förbereda sig inför utomhussäsongen. På senare tid har det också kommit in flera beställningar på uteprojekt.

Ett exempel är att Miljönären ska ansvara för utvändig målning av stugbyn på Lugnet i Falun. Arbetet inleds in maj och kommer att fortgå under sommaren. Beställare är fastighetsbolaget Lugnet i Falun AB.

Ett annat exempel är Brf Faluhus som till sommaren beställt utvändig målning med panelbyte.

–Detta visar att allt fler redan nu bestämt sig för kommande renoveringar och vänder sig till oss. Det är därför en god idé att tipsa om att det kan vara läge att redan nu ta kontakt med Miljönären om man har planer på att måla om huset i sommar, säger Jan Stenström som är produktionschef på Miljönären.

 

Stugbyn på Lugnet i Falun som ska målas i sommar.