Nu kommer ute-beställningarna

Miljönären har börjat förbereda sig inför utomhussäsongen. På senare tid har det också kommit in flera beställningar på uteprojekt.

Ett exempel är att Miljönären ska ansvara för utvändig målning av stugbyn på Lugnet i Falun. Arbetet inleds in maj och kommer att fortgå under sommaren. Beställare är fastighetsbolaget Lugnet i Faun AB.

Ett annat exempel är Brf Faluhus som till sommaren beställt utvändigt målning med panelbyte.

– Detta visar att alltfler redan bestämt sig för kommande renoveringar och vänder sig nu till oss. Därför kan det vara en idé att tipsa att det kan vara idé redan nu ta kontakt med Miljönären om man önskar den hjälpen i sommar, säger Jan Stenström som är produktionschef på Miljönären.

 

Stugbyn på Lugnet i Falun som ska målas i sommar.