Christan Hansson Böe regionansvarig för Miljönären
,

Christan Hansson Böe
– ny regionsansvarig med framtidstro

Christan Hansson Böe är projektledaren på Miljönären som upptäckte att gräset inte var grönare på andra sidan. Efter en ”utflykt” till en annan bransch har han nu kommit tillbaka som regionansvarig och leder Miljönärens framtidssatsning i Värmland och Dalsland.

– Bra medarbetare och många intressanta kunder gör att vi har riktigt spännande framtidsmöjligheter, säger Christan Hansson Böe.

Han ger samtidigt en kul passning till Miljönärens kollegor i Dalarna:
– Inom tio år ska vi i Värmland ha en större verksamhet än Dalarna. Det är en trevlig målsättning, säger Christan Hansson Böe och skrattar.

I flera år var Christan Hansson Böe en uppskattad projektledare inom Miljönärens måleriverksamhet i Karlstad. Men för en tid sedan slutade han och började jobba inom fastighetsbranschen.

– Jag ville prova något nytt, men kände snabbt att detta kanske inte var helt rätt för mig, berättar Christan Hansson Böe som fick ”hemlängtan” när Miljönärens produktionschef, Jan Stenström, gav honom ett spännande erbjudande: Regionansvarig och ledare för verksamheten i Värmland och Dalsland.

– Det var en riktigt spännande utmaning och en fin möjlighet att komma tillbaka till en bransch där jag trivs. Dessutom fick jag ett bra bemötande av alla medarbetare. Detta blev helt rätt, säger Christan Hansson Böe.
Han leder nu det strategiska arbetet i Värmland och Dalsland inom måleri, golv, samt kakel och klinker. Han ansvarar direkt inför Miljönärens VD Andreas Söderqvist.

 

Christan Hansson Böe, projektledare på Miljönären

Christan Hansson Böe har gjort comeback i Miljönären och är nu företagets Regionansvarig i Värmland och Dalsland.

Klok inställning

När Christan Hansson Böe pratar om verksamheten märks det tydligt att det finns en stark framtidstro inom den delen av Miljönärens verksamhetsområde, som totalt omfattar närmare 40 medarbetare.
– Vi har en god stämning med bra människor i både Säffle, Åmål och Karlstad. Vi tror på oss själva och framtiden, samtidigt som det finns ett driv och en utvecklingspotential inom verksamheten.
Christan Hansson Böe fortsätter:
– Det finns en grundtrygghet hos oss att vi håller vad vi lovar. Vi gör alltid bra jobb i rätt tid. Vi vågar hellre säga nej till uppdrag än att sätta oss i rävsax. Allt detta sammantaget gör att vi uppskattas av våra kunder vilket gör att framtiden ser ljus ut.

Spännande utmaningar

Men Christan Hansson Böe är medveten om att det finns utmaningar för tillväxten som bland annat kan leda till prishöjningar:

  • Rekryteringen.
    Om detta finns att läsa på annan plats i detta nummer av Färgtrycket.
  • Pandemin.
    Detta skapade ett uppdämt behov av renovering där många vill göra renoveringsarbeten samtidigt.
  • Kriget i Ukraina.
    Det kan bli leveransproblem av material eftersom stor del av leran till kaklet kommer från Ukraina, liksom att parkettfabriken ligger i där.
  • Stoppet i Suezkanalen

Sviterna efter det containerfartyg som hamnade på tvären i kanalen påverkar fortfarande leveransen av material. Christan Hansson Böe betonar dock att alla utmaningar är till för att övervinnas:
– Just nu är marknaden glödhet och många efterfrågar tjänster. Jag tror att vi har många år av högtryck framför oss och då ska vi rusta oss för den efterfrågan som finns på marknaden.

 

Fakta/Christan Hansson Böe
Gör:
Regionsansvarig på Miljönären i Värmland och Dalsland
Bor: Karlstad
Ålder: 33 år
Familj: Sambo och fyra barn