Referens på utfört arbete av Miljönären
, ,

Ett företagshotell med många kulörer och flera ytskikt

Kampen för ett levande centrum i Borlänge har varit en följetång i många år. Den senaste utvecklingen är att alltfler företag flyttar dit. Ett exempel är företagshotellet CoSpace som öppnat i gamla Brage-gallerian. Där har Miljönären haft en aktiv roll i renoveringsarbetet, som liknar en nybyggnation.

CoSpace är en form av företagshotell där företagare och entreprenörer inom olika branscher delar arbetsmiljö. I USA heter detta Coworking Spaces. Det sägs att denna form av arbetsmiljö startade i New York och San Francisco. I dag är det många entreprenörer, runt om i världen, som jobbar i den miljön och nu kommer upplägget  till Borlänge.

Under våren har det skett ett renoveringsarbete av Co Spaces lokaler där Miljönären haft en viktig roll genom tjänster som måleri, flytspackel, golv samt kakel och klinker.

– Det känns naturligtvis bra att vi kunnat bidra med flera av våra verksamhetsområden, säger Mattias Johansson, projektledare på Miljönären.

Han fortsätter:
–  De som driver CoSpace i Borlänge har varit i USA för att samla inspiration kring arbetsmiljön. Detta påverkade givetvis vårt jobb som präglats av många olika kulörer och nya idéer om utseende. Detta har verkligen varit inspirerande.

Huvudentreprenör har varit Masmästaren och Rosells Plåtslageri & Ventilation i Borlänge är Miljönärens uppdragsgivare.

 

Läs mer om CoSpace: https://borlange.cospace.se