Nyheter

Nyheter och aktuellt från Miljönären. Här lägger vi upp aktuella artiklar, företagshändelser och andra nyheter som berör vår bransch.

Förskola i Slättaskogen
,

Miljönären satsar på franchise

I november inleder Miljönären en franchiseverksamhet som berör hela Sverige. Det är en nyhet för måleribranschen, som inte upplevt något liknande tidigare.
Förskola i Slättaskogen

Vi kan förverkliga dina idéer

Du kanske planerar att renovera hemma. Måla, fräscha till badrummet, lägga nytt golv eller se över fönstren.
Referens på utfört arbete av Miljönären
, ,

Rekorduppdrag i Örebro

Miljönären har tagit sitt största uppdrag hittills i Örebro. Det är nyproduktion av bostäder i Kvarteret ”Piloten” och NCC är beställare.
Förskola i Slättaskogen
, ,

Målar efterlängtad förskola

I Falun bygger kommunen en mycket efterlängtad förskola i Slättaskogen. Byggtjänst är byggnadsentreprenör och Miljönären har fått i uppdrag att sköta måleriarbetet.
Förskola i Slättaskogen
,

Nya projektledaren rustar för kakel och klinker

– Många vill i dag investera i kakel och klinker. Därför är det viktigt att vi på Miljönären har en organisation som kan svara upp mot marknadens stora efterfrågan.
Förskola i Slättaskogen
,

Största uppdraget i Örebro

I september börjar Miljönären sitt hittills största uppdrag i Örebro. Peab bygger två lägenhetspunkthus i området Ormestad och Miljönären har fått i uppdrag att ansvara för måleriarbetet.
Förskola i Slättaskogen
,

Miljönärens målare bäst i Sverige

Sveriges bäste målare finns hos Miljönären! Nyligen vann Emil Eriksson, 20, från Rättvik, en mycket spännande final när måleri-SM avgjordes i Malmö. – Den här segern betyder mycket för mig och min framtid som målare, säger en märkbart glad Emil Eriksson, som nu är uttagen till måleri-EM, som avgörs i slutet av året i Göteborg.
Förskola i Slättaskogen
,

Miljönären presenterar en stark styrelse

Nu presenterar Miljönärenbolagen en styrelse som är redo att möta de utmaningar och möjligheter som koncernen står inför i framtiden. Det är en styrelse som innehåller ett par nya spännande namn från regionens näringsliv.
Förskola i Slättaskogen

Genombrott i Karlstad

Miljönärens verksamhet i Karlstad har mycket handlat om mindre projekt samt renoverings –underhållsmålning. Fram tills nu. I kvarteret Hattmakaren har Peab har nyligen inlett bygget av 65 lägenheter i olika storlekar (1-5 rok, 21-123kvm) och Miljönären har ansvaret för måleriarbetet.
Förskola i Slättaskogen

Målare sökes till Karlstad

Miljönären fortsätter att utvecklas positivt och vi hoppas att du vill bli en del av vårt lag. Därför söker vi nu målare med erfarenhet och körkort till vår avdelning i Karlstad. Vi erbjuder en varierad arbetsdag med trevliga arbetskamrater och kunder i ett välorganiserat företag.
Förskola i Slättaskogen
,

Se nya filmen om Miljönären

Den nya filmen om Miljönären har haft premiär. – Det är roligt att kunna visa kunder och övriga marknaden vår verksamhet på Miljönären.